Počet záznamov: 1  

Možnosti využitia systému posudzovania zhody na zvýšenie vnímania kvality poskytovaných služieb

  1. SYS0160016
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502072757.7
    100
      
    $a 20120927d2012łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Možnosti využitia systému posudzovania zhody na zvýšenie vnímania kvality poskytovaných služieb $d Possibilities of the use of conformity assessment procedures to enhance the perception of product quality $f Rastislav Strhan
    330
      
    $a Využitie foriem posudzovania zhody pre špecifické segmenty zákazníkov, ktoré môžu byť vhodným a efektívnym nástrojom diferenciácie v konkurenčnom prostredí a nájdenia konkurenčnej výhody pre poskytované produkty.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0159913 $1 010 $a 978-80-225-3452-9 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2012 $b elektronický zdroj $e [zborník] $f zostavili Peter Drábik, Peter Červenka, Ivan Hlavatý, Petra Jansová $g recenzenti: Gabriela Pajtinková - Bartáková, Jan Koudelka $v S. 677-689 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2012 $1 215 $a CD-ROM [824 s.]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003013 $a kvalita tovaru
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004559 $a posudzovanie zhody výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006576 $a tovaroznalectvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007564 $a značky kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003015 $a kvalita výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003904 $a ochrana spotrebiteľa
    675
      
    $a 620.2 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000259 $x Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048810 $a Strhan $b Rastislav $f 1968- $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120927 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.