Počet záznamov: 1  

Corporate culture v praxi

  1. SYS0160033
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502072758.3
    100
      
    $a 20120927d2012łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Corporate culture v praxi $d Corporate culture in practice $f Otília Zorkóciová, Martina Belejová
    301
      
    $a VEGA 1/1185/12
    330
      
    $a Rastúci význam takzvaných nekvantifikovateľných predností firmy, konkrétne Corporate Culture a obraz o jej stave v podnikateľských subjektoch pôsobiacich na slovenskom trhu. Tvorba firemnej kultúry a jej uplatnenie najmä vo forme vzdelávacích kurzov pre riadiacich pracovníkov.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0159913 $1 010 $a 978-80-225-3452-9 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2012 $b elektronický zdroj $e [zborník] $f zostavili Peter Drábik, Peter Červenka, Ivan Hlavatý, Petra Jansová $g recenzenti: Gabriela Pajtinková - Bartáková, Jan Koudelka $v S. 780-789 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2012 $1 215 $a CD-ROM [824 s.]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005151 $a prostredie podnikové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002411 $a identita podniková
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002981 $a kultúra podniková
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005919 $a správanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003443 $a modely riadenia
    675
      
    $a 65.011.1 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000289 $x Politika podnikania. Podniková stratégia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0049083 $a Zorkóciová $b Otília $f 1954- $p EUBOBFKMO $9 70 $4 070 $T Katedra medzinárodného obchodu OBF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0034056 $a Belejová $b Martina $p EUBOBFKMO $4 070 $9 30 $T Katedra medzinárodného obchodu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120927 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.