Počet záznamov: 1  

Ohodnocovanie dlhových cenných papierov v podmienkach nestability finančných trhov

  1. SYS0162116
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502072817.1
    100
      
    $a 20121115d2012łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Ohodnocovanie dlhových cenných papierov v podmienkach nestability finančných trhov $f Peter Markovič, Miroslav Mikloš
    330
      
    $a Kategoriálne vymedzenie dlhopisu. Výnos do doby splatnosti a diskontná sadzba. Tradičná technika ohodnotenia dlhopisu. Vymedzenie nestability finančných trhov. Trhová cena a výnos do splatnosti vybraného štátneho referenčného dlhopisu - ŠD 188. Stanovenie alikvotného úrokového výnosu a miery výnosu do splatnosti ŠD 188.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-554-0590-2 $1 200 1 $a Theory of management 5 $e <the> selected problems for the development support of management knowledge base: scientific papers $f editor: Štefan Hittmár $v S. 40-44 $1 210 $c EDIS, University Publishing House, University of Zilina $d 2012 $1 215 $a 288 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001735 $a dlhopisy štátne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005609 $a sadzby diskontné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007101 $a výnosy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006608 $a trh finančný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001924 $a efektívnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001424 $a ceny trhové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006837 $a úrok
    675
      
    $a 336.76 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000149 $x Burzovníctvo. Peňažný trh
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0049012 $a Markovič $b Peter $f 1974- $p EUBFPMKPF $9 50 $4 070 $T Katedra podnikových financií FPM
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0057344 $a Mikloš $b Miroslav $p EUBFPMKPF $9 50 $4 070 $T Katedra podnikových financií FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20121115 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.