Počet záznamov: 1  

Metóda CLIL v európskych školách

  1. SYS0164324
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502072851.2
    100
      
    $a 20130121d2012łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Metóda CLIL v európskych školách $f Alžbeta Veškrnová, Eva Prividiová, Dagmar Prividi
    330
      
    $a Metóda CLIL - odporúčaná metóda cudzojazyčného vzdelávania a rozvoja plurilingvizmu. Metodické princípy a výhody CLIL. CLIL v európskych školách. Vyučovacie predmety prostredníctvom CLILu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0165360 $1 010 $a 978-80-225-3441-3 $1 200 1 $a Trendy v aplikovaní štatistických metód pri zlepšovaní kvality III. (2012) $b elektronický zdroj $e zborník príspevkov z III. medzinárodnej vedeckej konferencie konanej pri príležitosti 60. výročia univerzitného vzdelávania na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach : 6. 7. 2012 Malá Ida, Slovenská republika $f Edičný výbor: Marek Andrejkovič $v S. 79-85 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2012 $1 215 $a CD-ROM [91 s., 4,96 AH]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007251 $a vzdelávanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002598 $a jazyky cudzie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007044 $a vyučovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006256 $a školy stredné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006263 $a školy základné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002497 $a integrácia
    675
      
    $a 37 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000231 $x Výchova. Vzdelávanie. Vyučovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0043975 $a Veškrnová $b Alžbeta $9 34 $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0026689 $a Prividiová $b Eva $f 1952- $p EUBPHFKJK $9 33 $4 070 $T Katedra informačnej a jazykovej komunikácie PHF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0043977 $a Prividi $b Dagmar $4 070 $9 33
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20130121 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.