Počet záznamov: 1  

Racionalizačné aspekty v spracovaní a spotrebe cereálnych výrobkov

  1. SYS0168887
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20240104091651.3
    100
      
    $a 20130520d1975łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Racionalizačné aspekty v spracovaní a spotrebe cereálnych výrobkov $e kandidátska dizertačná práca $f Rudolf Schaller
    210
      
    $a Bratislava $d 1975
    215
      
    $a 226 s.
    300
      
    $a Školiteľ nie je uvedený
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006844 $a úroveň životná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007162 $a výrobky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    675
      
    $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0045972 $a Schaller $b Rudolf $4 070
    712
    02
    $3 eu_un_auth*k0001204 $a Vysoká škola ekonomická v Bratislave $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20130520 $g AACR2

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.