Počet záznamov: 1  

Nová metodika tvorby písomných prác

  1. SYS0178047
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502073028.3
    010
      
    $a 978-80-225-3687-5
    100
      
    $a 20131024d2013łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Nová metodika tvorby písomných prác $f Martin Grančay, Nóra Szikorová, Veronika Fodorová $g recenzenti: Vladimír Gonda, Dušan Katuščák
    205
      
    $a 2. preprac. a dopln. vyd.
    210
      
    $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2013
    215
      
    $a 132 s. [7,08 AH] $9 7,08
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005916 $a spracovanie textov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0036807 $a prezentácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006261 $a školy vysoké
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006727 $a univerzity
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004943 $a prieskum informačný
    675
      
    $a 378 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000232 $x Vysoké školstvo. Vedecká výučba
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0015620 $a Grančay $b Martin $p EUBFMVKDV $9 71 $r 4,998 $4 070 $T Katedra medzinárodných ekonomických vzťahov a hospodárskej diplomacie FMV
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0041500 $a Szikorová $b Nóra $p EUBFMVKDV $9 19 $r 1,341 $4 070 $T Katedra medzinárodných ekonomických vzťahov a hospodárskej diplomacie FMV
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0019952 $a Fodorová $b Veronika $p EUBFMVKMV $9 10 $r 0,736 $4 070 $T Katedra medzinárodných politických vzťahov FMV
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0025927 $a Gonda $b Vladimír $p EUBFNHKET $4 675 $f 1953- $T Katedra ekonómie FNH
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0021012 $a Katuščák $b Dušan $4 675
    712
    02
    $3 eu_un_auth*k0002754 $a Ekonomická univerzita v Bratislave $b Fakulta medzinárodných vzťahov $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20131024 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.