Počet záznamov: 1  

Nástroje marketingovej komunikácie pri predaji bioproduktov

  1. SYS0180845
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220803105846.6
    100
      
    $a 20140120d2013łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Nástroje marketingovej komunikácie pri predaji bioproduktov $d Marketing communication tools for sale bioproducs $f Daniela Urblíková, Mária Andrejčíková
    301
      
    $a VEGA 1/0906/11/322
    330
      
    $a Možnosti využitia nástrojov a správne zacielenie marketingového mixu pri predaji biopotravín. Charakteristika biopotravín a značky "BIO". Stanovisko spotrebiteľa a reakcia na jeho potreby.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-89608-11-9 $1 200 1 $a Marketing a marketingová komunikácia II (vybrané aspekty, pohľady a trendy) $e recenzovaný vedecký (nekonferenčný) zborník $f Odborní garanti: Radim Valenčík, Adriana Csikósová $g Recenzenti: Tomáš Klieštik, Viera Petrášová $v S. 163-173 $1 210 $a Podhájska $c Východoeurópska agentúra pre rozvoj $d 2013
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003211 $a marketing
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006034 $a stratégia marketingová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003627 $a nástroje marketingové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003220 $a marketing mix
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0044174 $a biopotraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007566 $a značky výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005900 $a spotrebitelia
    675
      
    $a 339.138 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000183 $x Marketing
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048934 $a Urblíková $b Daniela $p EUBPHFKOP $9 50 $4 070 $T Katedra obchodného podnikania PHF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029304 $a Andrejčíková $b Mária $p EUBPHFKOP $9 50 $4 070 $T Katedra obchodného podnikania PHF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20140120 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.