Počet záznamov: 1  

Methodology for assessing the quality of rail connections on the network

  1. SYS0186589
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20220426134005.0
    100
      
    $a 20140530a2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Methodology for assessing the quality of rail connections on the network $f Jozef Gašparík, Jaromír Široký, Lumír Pečený, Martin Halás
    330
      
    $a Kvalita systému dopravných prostriedkov v EÚ. Najdôležitejšie kritériá pasažierov: dostupnosť destinácie a frekvencia premávky. Posúdenie kvality železničnej dopravy na základe podpory spojení v transportnej sieti. Využitie metodológie hodnotenia cestovných poriadkov na posúdenie dostupnosti tarifných bodov. Výsledky prípadovej štúdie v podmienkach ŽSR.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0185461 $1 011 $a 1335-4205 $1 200 1 $a Communications $e scientific letters of the University of Žilina $v Vol. 16, no. 2 (2014), s. 25-30 $1 210 $a Žilina $c University of Žilina $d 2014
    541
    1-
    $a Metodológia posúdenia kvality spojenia v sieti železníc
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0045298 $a vzťahy s verejnosťou
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005681 $a siete dopravné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005694 $a siete železničné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007634 $a železnice
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    675
      
    $a 656.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000316 $x Železničná doprava
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0018655 $a Gašparík $b Jozef $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0008909 $a Široký $b Jaromír $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0038211 $a Pečený $b Lumír $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0051118 $a Halás $b Martin $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20140530 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.