Počet záznamov: 1  

Dôvody kumulácie firemnej hotovosti

  1. SYS0188808
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20220719093511.2
    100
      
    $a 20140613d2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng $d slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Dôvody kumulácie firemnej hotovosti $f Matt Bolduc, Pavel Škriniar
    301
      
    $a VEGA 1/0396/13
    330
      
    $a Rast a zhromažďovanie hotovosti na bankových účtoch. Investori tieto kroky vnímajú na svoj úkor, pretože zatiaľ čo sa ako akcionári opakovane dožadovali vyšších odmien za vložené investície, spoločnosti neboli ochotné a schopné im vyhovieť.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0186437 $1 010 $a 978-80-225-3879-4 $1 200 1 $a Slovenské hospodárstvo v kontexte tohtoročných výziev a príležitostí $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých príspevkov $f redakčné a zostaviteľské práce: Miroslav Kmeťko, Pavel Škriniar, Peter Badura $g recenzent Pavol Poklemba $v S. 10-12 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2014 $1 215 $a CD-ROM [70 s., 4,06 AH]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002544 $a investície
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002565 $a investori
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002105 $a financie podnikové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002668 $a kapitalizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001044 $a akcionári
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001036 $a akcie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001724 $a dividendy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004252 $a podiely na zisku
    675
      
    $a 658.14 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000333 $x Financovanie. Tvorba kapitálu. Kapitalizácia. Obstarávanie kapitálu
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0055347 $a Bolduc $b Matt $4 070 $9 50
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0065590 $a Škriniar $b Pavel $p EUBFPMKPF $4 070 $9 50 $f 1979- $T Katedra podnikových financií FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20140613 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.