Počet záznamov: 1  

Údaje a požiadavky na ich kvalitu v geografických informačných systémoch

  1. SYS0190521
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20220803152603.5
    100
      
    $a 20140709d2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Údaje a požiadavky na ich kvalitu v geografických informačných systémoch $d Data and requirements for their quality geographic information system $f Anikó Töröková
    330
      
    $a V príspevku sa autorka snaží z dostupných zdrojov získať informácie o vstupných údajoch a zhrnúť požiadavky na kvalitu vstupných údajov pre geografické informačné systémy (GIS), ktorých využitie môže významným spôsobom ovplyvniť lepšie fungovanie inštitúcií, samosprávy, výrobných spoločností ... Technológia GIS. Špecifiká GIS. Zavádzanie GIS do informačných systémov podnikov prináša napriek vysokým nákladom na začiatku procesu výhody pre podnik.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0190291 $1 010 $a 978-80-225-3856-5 $1 200 1 $a Výzvy informačného manažmentu $b elektronický zdroj $e recenzovaný zborník vedeckých statí $d Challenges of information management : reviewed proceedings of scientific papers $z eng $f zostavovatelia: Anita Romanová, Anna Hamranová, Miloš Bodiš $g recenzenti: Miroslav Majtán, Kvetoslava Kotuliaková $v S. 1-9 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2014 $1 215 $a CD-ROM [90 s., 4,50 AH]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002949 $a informácie geografické
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002948 $a systémy informačné geografické
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006193 $a systémy informačné podnikové
    675
      
    $a 330.47 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000083 $x Teória informácií v ekonomike. Ekonomická informatika
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0049220 $a Töröková $b Anikó $p EUBFPMKIM $4 070 $9 100 $f 1963- $T Katedra informačného manažmentu FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20140709 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.