Počet záznamov: 1
Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale
SYS 0191489 LBL $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ 005 20240502083444.0 100 $a 20140825d2014łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a fre $d fre 102 $a FR 200 1-
$a Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale $d Gastronómia, jedna z dominantných zložiek národnej kultúry $f Štefan Povchanič 330 $a Miesto gastronómie v živote Francúzov. Rozdiely v stravovaní Francúzov a Slovákov. Dodržiavanie rozdielov v stravovacích zvyklostiach aj v rámci interkultúrnej komunikácie. 463 -1
$1 010 $a 978-2-9536153-4-0 $1 200 1 $a Ianua ad linguas hominesque reserata V $e actes des publications scientifiques internationales $f redaktorka: Dagmar Institorisová $g recenzenti: Diana Lemay Jamborová, Stanislav Benčič $v S. 142-146 $1 210 $a Noailles $c Association Amitié Franco-Slovaque $d 2014 $1 215 $a [185 s.] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0022992 $a Lemay Jamborová $b Diana $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0002857 $a Benčič $b Stanislav $4 675 610 1-
$9 eu_un_auth*0048954 $a komunikácia interkultúrna 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002980 $a kultúra 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002195 $a Francúzsko 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko 675 $a 316.7 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000045 $x Civilizácia. Spôsob života. Sociálna komunikácia. Ideológia 700 -1
$3 eu_un_auth*0022974 $a Povchanič $b Štefan $p EUBFAJKRS $9 100 $4 070 $T Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20140825 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1