Počet záznamov: 1  

Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale

  1. SYS0191489
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220801114459.2
    100
      
    $a 20140825d2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a fre $d fre
    102
      
    $a FR
    200
    1-
    $a Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale $d Gastronómia, jedna z dominantných zložiek národnej kultúry $f Štefan Povchanič
    330
      
    $a Miesto gastronómie v živote Francúzov. Rozdiely v stravovaní Francúzov a Slovákov. Dodržiavanie rozdielov v stravovacích zvyklostiach aj v rámci interkultúrnej komunikácie.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-2-9536153-4-0 $1 200 1 $a Ianua ad linguas hominesque reserata V $e actes des publications scientifiques internationales $f redaktorka: Dagmar Institorisová $g recenzenti: Diana Lemay Jamborová, Stanislav Benčič $v S. 142-146 $1 210 $a Noailles $c Association Amitié Franco-Slovaque $d 2014 $1 215 $a [185 s.] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0022992 $a Lemay Jamborová $b Diana $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0002857 $a Benčič $b Stanislav $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0048954 $a komunikácia interkultúrna
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002980 $a kultúra
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002195 $a Francúzsko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    675
      
    $a 316.7 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000045 $x Civilizácia. Spôsob života. Sociálna komunikácia. Ideológia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0022974 $a Povchanič $b Štefan $p EUBFAJKRS $9 100 $4 070 $T Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20140825 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.