Počet záznamov: 1
A General equlibrium analysis of food industry considering the food quality
SYS 0192277 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20231211071616.2 100 $a 20140916a2014łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a CZ 200 1-
$a <A> General equlibrium analysis of food industry considering the food quality $f Pu-Yan Nie, You-Hua Chen 330 $a Model dynamickej rovnováhy na základe množstva a kvality potravín. Dopady konkurencie na ceny, výkon, zisk a sociálny blahobyt. Tri závery výskumu: Vyššia konkurencia znižuje kvalitu potravín; Regulácie zvyšujú kvalitu len krátkodobo; Dopady (negatívne) regulácie znášajú výhradne výrobcovia, spotrebitelia profitujú. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0251740 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 60, no. 7 (2014), s. 301-308 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2014 541 1-
$a Analýza všeobecnej rovnováhy v potravinárskom priemysle so zreteľom na kvalitu potravín 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005476 $a rovnováha dynamická 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová 610 1-
$9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín 610 1-
$9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005299 $a regulácia trhu 675 $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy 700 -1
$3 eu_un_auth*0056813 $a Nie $b Pu-Yan $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0056814 $a Chen $b You-Hua $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20140916 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1