Počet záznamov: 1  

A General equlibrium analysis of food industry considering the food quality

  1. SYS0192277
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20231211071616.2
    100
      
    $a 20140916a2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a <A> General equlibrium analysis of food industry considering the food quality $f Pu-Yan Nie, You-Hua Chen
    330
      
    $a Model dynamickej rovnováhy na základe množstva a kvality potravín. Dopady konkurencie na ceny, výkon, zisk a sociálny blahobyt. Tri závery výskumu: Vyššia konkurencia znižuje kvalitu potravín; Regulácie zvyšujú kvalitu len krátkodobo; Dopady (negatívne) regulácie znášajú výhradne výrobcovia, spotrebitelia profitujú.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0251740 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 60, no. 7 (2014), s. 301-308 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2014
    541
    1-
    $a Analýza všeobecnej rovnováhy v potravinárskom priemysle so zreteľom na kvalitu potravín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005476 $a rovnováha dynamická
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005299 $a regulácia trhu
    675
      
    $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0056813 $a Nie $b Pu-Yan $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0056814 $a Chen $b You-Hua $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20140916 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.