Počet záznamov: 1  

Potenciál inkubovaných startupov

  1. SYS0195312
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502073255.8
    100
      
    $a 20141209d2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Potenciál inkubovaných startupov $d <A> Potential of incubated startups $f Richard Bednár
    330
      
    $a Charakteristika pojmu start-up. Analýza inkubačného programu WAYRA Academy. Wayra CEE v Českej republike. Silné stránky, slabé stránky a príležitosti start-upov. Diskusia o inkubačnom programe WAYRA Academy.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0195132 $1 010 $a 978-80-225-3976-0 $1 200 1 $a Stratégie a podnikateľské modely v postindustriálnej ére podnikania II. $e recenzovaný zborník vedeckých prác $f redakčné a zostaviteľské práce: Ivana Mišúnová Hudáková $g vedeckí recenzenti: Emília Papulová, Milan Džupina $v S. 43-63 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2014 $1 215 $a 149 s. [7,45 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0022756 $a Mišúnová Hudáková $b Ivana $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0024018 $a Papulová $b Emília $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0049917 $a Džupina $b Milan $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004271 $a podnikanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002488 $a inovácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0054695 $a start-up
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002544 $a investície
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002102 $a financie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002950 $a inkubátory podnikateľské
    675
      
    $a 65.011.1 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000289 $x Politika podnikania. Podniková stratégia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0030667 $a Bednár $b Richard $p EUBFPMKPM $4 070 $9 100 $f 1985- $T Katedra manažmentu FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20141209 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.