Počet záznamov: 1  

Bio produkt v spoločnom stravovaní

  1. SYS0195963
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502073311.9
    100
      
    $a 20141219d2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Bio produkt v spoločnom stravovaní $d <The> Bio product in catering $f Roman Staňo, Ladislav Bažó
    330
      
    $a Prezentácia možností implementácie bio produktu v spoločnom stravovaní od počiatočnej fázy výberu vhodných bio produktov pre procesy v spoločnom stravovaní až po ich ekologické zhodnotenie v záverečnej fáze.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0195838 $1 010 $a 978-80-225-3931-9 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2014 $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí $f zborník zostavili: Peter Drábik, Peter Červenka, Ivan Hlavatý $g recenzenti: Gabriela Pajtinková - Bartáková, Jan Koudelka $v S. 440-447 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2014 $1 215 $a CD-ROM [520 s., 26 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0070870 $a Drábik $b Peter $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0008410 $a Červenka $b Peter $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0070630 $a Hlavatý $b Ivan $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0024136 $a Pajtinková - Bartáková $b Gabriela $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0045712 $a Koudelka $b Jan $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001299 $a bioprodukty
    675
      
    $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048784 $a Staňo $b Roman $p EUBOBFKSC $4 070 $9 50 $f 1966- $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0075078 $a Bažó $b Ladislav $p EUBOBFKSC $4 070 $9 50 $f 1980- $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20141219 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.