Počet záznamov: 1  

Research – Related Competences and Other Personal Features of Young Scholars from Visegrad Countries

  1. SYS0196662
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240417071614.1
    100
      
    $a 20150119d2015łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Research – Related Competences and Other Personal Features of Young Scholars from Visegrad Countries $h Chapter 6 $i The Young Business Scholars Embedded in Visegrad Academia – the Perspective of Field Research $f Eva Hvizdová
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0197539 $1 010 $a 978-83-7556-116-6 $1 200 1 $a Leveraging success of young scholars in business discipline $b elektronický zdroj $e research monograph $f edited by Maciej Mitręga $g scientific reviewers: Beáta Balogová, Krystyna Iwińska-Knop ... [et al.] $v Pp. 91-108 [1,04 AH] CD-ROM $1 210 $a Warsaw $c CeDeWu.pl $d 2014 $1 215 $a CD-ROM [201 s.] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0057946 $a Mitręga $b Maciej $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0057800 $a Balogová $b Beáta $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0057801 $a Iwińska-Knop $b Krystyna $4 675
    541
    1-
    $a Výskum - príbuzné kompetencie a osobnostné vlastnosti mladých vedcov Vyšehradskej stvorky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0011475 $a Vyšehradská štvorka
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007184 $a výskum
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007221 $a vývoj
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001083 $a analýza komparatívna
    675
      
    $a 303 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000028 $x Metódy spoločenských vied
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0017622 $a Hvizdová $b Eva $c ml. $p EUBOBFKMA $9 50 $r 0,52 $4 070 $T Katedra marketingu OBF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0049589 $a Pavliková $b Marta $p EUBOBFKMA $9 50 $r 0,52 $q I $4 070 $T Katedra marketingu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20150119 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.