Počet záznamov: 1  

Inovácie v službách v kontexte inteligentnej špecializácie a ich meranie

  1. SYS0198356
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240315081559.5
    100
      
    $a 20150225a2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Inovácie v službách v kontexte inteligentnej špecializácie a ich meranie $f Viera Kubičková
    301
      
    $a VEGA 1/0205/14
    301
      
    $a VEGA 1/0277/14
    330
      
    $a Východiskové predpoklady inteligentnej špecializácie služieb. Teoretické a exaktné fakty, ktoré určujú pôsobnosť ekonomiky služieb v slovenskej ekonomike. Dôležitosť inovácií v službách pre inteligentnú špecializáciu ekonomiky smerom k posilneniu produkcie služieb ako ekonomického zázemia na intenzívny a inteligentný rast SR.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0252262 $1 011 $a 1337-7493 $1 200 1 $a Studia commercialia Bratislavensia $e scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava $e vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave $v Roč. 7, č. 28 (2014), s. 566-580 $1 210 $a Bratislava $c Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave $d 2014
    541
    1-
    $a Service innovation in the context of smart specialization and measurement
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006267 $a špecializácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005227 $a rast hospodársky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002488 $a inovácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    675
      
    $a 338.46 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000170 $x Služby. Terciárny sektor
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048870 $a Kubičková $b Viera $p EUBOBFKSC $4 070 $9 100 $f 1970- $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20150225 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.