Počet záznamov: 1  

Kreovanie finančnej situácie účtovnej jednotky prostredníctvom nástrojov bilančnej politiky

  1. SYS0198364
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20231019112545.6
    100
      
    $a 20150225d2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Kreovanie finančnej situácie účtovnej jednotky prostredníctvom nástrojov bilančnej politiky $f Anna Šlosárová
    301
      
    $a VEGA 1/0122/14 (2014-2016)
    330
      
    $a Stručná informácia o projekte, ciele projektu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0197897 $1 010 $a 978-80-225-4011-7 $1 200 1 $a Vývojové trendy v účtovníctve a audítorstve - symbióza teórie a praxe $e zborník príspevkov z vedeckej konferencie k výsledkom vedeckovýskumnej činnosti Katedry účtovníctva a audítorstva : Bratislava 20.5.2014 $g recenzenti Miloš Tumpach, Božena Soukupová $v S. 16-17 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2014 $1 215 $a 124 s. $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0048926 $a Tumpach $b Miloš $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0048769 $a Soukupová $b Božena $4 675 $1 710 12 $a Vývojové trendy v účtovníctve a audítorstve - symbióza teórie a praxe $b Vedecká konferencia $e Bratislava, Slovensko $f 20.5.2014
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002611 $a jednotka účtovná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0005046 $a situácia finančná podniku
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0037563 $a politika bilančná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006756 $a účtovníctvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003875 $a oceňovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003329 $a metódy účtovné
    675
      
    $a 657 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000322 $x Účtovníctvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0008436 $a Šlosárová $b Anna $p EUBFHIKUA $4 070 $9 100 $f 1952- $T Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20150225 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.