Počet záznamov: 1  

Effects of Externalities on the Hotel Business

  1. SYS0206728
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20231023143358.6
    100
      
    $a 20150904d2015łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Effects of Externalities on the Hotel Business $f Ľudmila Novacká $h 6. kap.
    330
      
    $a Dopady externalít v rámci udržateľného prístupu v hoteloch a reštauračných jednotkách. Riešenie negatívnych ekonomických vplyvov analyzovaných externalít. Prípadové štúdie.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-7259-061-2 $1 200 1 $a Tourism & Hospitality $e sustainability and responsibility $f Editors: Ľudmila Novacká, Gordana Ivankovič $g Reviewers: Peter Baláž, Roberto Bergami $v P. 89-100 [0,7 AH] $1 210 $a Zeleneč $c Profess Consulting $d 2015 $1 215 $a [120 s.] $1 710 12 $a Tourism & Hospitality: sustainability and responsibility $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0020827 $a Baláž $b Peter $p EUBOBFKMO $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0060733 $a Bergami $b Roberto $4 675
    541
    1-
    $a Vplyv externalít na hotelový biznis
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002075 $a externality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007386 $a zákonitosti ekonomické
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006357 $a štúdie prípadové
    675
      
    $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0021368 $a Novacká $b Ľudmila $p EUBOBFKSC $4 070 $9 100 $f 1953- $r 0,7 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20150904 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.