Počet záznamov: 1  

Vliv nízké pracovní intenzity na chudobu v České republice a Slovenské republice

  1. SYS0208303
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20231208074330.0
    100
      
    $a 20151019a2015łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a cze $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Vliv nízké pracovní intenzity na chudobu v České republice a Slovenské republice $f Martina Mysíková, Jiří Večerník, Tomáš Želinský
    330
      
    $a Ukazovatele chudoby a pracovné intenzity v šetrení EÚ-SILC. Vývoj ukazovateľov pracovnej intenzity a chudoby v stredoeurópskom kontexte.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0261901 $1 011 $a 0013-3035 $1 200 1 $a Ekonomický časopis $e časopis pre ekonomickú teóriu, hospodársku politiku, spoločensko-ekonomické prognózovanie = journal for economic theory, economic policy, social and economic forecasting $d Journal of economics : journal for economic theory, economic policy, social and economic forecasting $v Roč. 63, č. 6 (2015), s. 555-575 $1 210 $a Bratislava $c Ekonomický ústav SAV $d 2015
    541
    1-
    $a Impact of the low work intensity on poverty in the Czech Republic and the Slovak Republic
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006628 $a trh práce
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001544 $a Česko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001097 $a analýza regresná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006053 $a stredná Európa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001471 $a chudoba
    675
      
    $a 331.5 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000120 $x Trh práce. Zamestnanosť
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0033795 $a Mysíková $b Martina $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0053491 $a Večerník $b Jiří $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0015729 $a Želinský $b Tomáš $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20151019 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.