Počet záznamov: 1  

Modelovanie preferencií rozhodovateľa pri výbere zamestnanca

  1. SYS0211652
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240417072116.7
    100
      
    $a 20160128d2015łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Modelovanie preferencií rozhodovateľa pri výbere zamestnanca $f Katarína Sušienková
    301
      
    $a VEGA 1/0092/15
    330
      
    $a Autorka sa venuje jednej časti procesu výberu vhodných zamestnancov - rozhodovaniu o najlepšom z menšieho počtu vybraných uchádzačov o pracovné miesto. Aplikácia metód viackriteriálneho rozhodovania pri riešení tohto problému, aj keď sa tieto metódy prakticky používajú skôr v iných ekonomických oblastiach.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-245-2112-1 $1 200 1 $a RELIK 2015. Reprodukce lidského kapitálu (vzájemné vazby a souvislosti) $b elektronický zdroj $d Reproduction of human capital (mutual links and connections) $e 8. mezinárodní vědecká konference : Praha, 12.-13. 11. 2015 $v S. 311-322 CD-ROM $1 210 $a Praha $c Vysoká škola ekonomická v Praze $d 2015 $1 215 $a 427 s. CD-ROM $1 710 12 $a RELIK 2015. Reprodukce lidského kapitálu (vzájemné vazby a souvislosti) $b Mezinárodní vědecká konference $d 8 $e Praha $f 12.-13.11.2015
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007061 $a výber pracovníkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005502 $a rozhodovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005513 $a rozhodovanie viackriteriálne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002962 $a kritériá rozhodovania
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003445 $a modely rozhodovania
    675
      
    $a 519.8 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000243 $x Operačný výskum
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0003446 $a Sušienková $b Katarína $p EUBFHIKSA $4 070 $9 100 $f 1967- $q I $T Katedra štatistiky FHI
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20160128 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.