Počet záznamov: 1
Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study
SYS 0217063 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20240502083543.7 100 $a 20160601a2016łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a eng $d eng $d pol 102 $a PL 200 1-
$a Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study $f Malgorzata A. Jarossová 301 $a VEGA 1/0635/14 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0268175 $1 011 $a 1733-747X $1 200 1 $a Towaroznawcze Problemy Jakości $v No. 2 (2016), pp. 11-18 $1 210 $a Radom $c University of Technology and Humanities in Radom 541 1-
$a Vedomosti slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách – predbežná štúdia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007461 $a zdravie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005900 $a spotrebitelia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005895 $a spotreba potravín 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko 610 1-
$9 eu_un_auth*0044167 $a prieskum 675 $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy 700 -1
$3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 100 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20160601 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1