Počet záznamov: 1  

Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study

  1. SYS0217063
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502083543.7
    100
      
    $a 20160601a2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng $d pol
    102
      
    $a PL
    200
    1-
    $a Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study $f Malgorzata A. Jarossová
    301
      
    $a VEGA 1/0635/14
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0268175 $1 011 $a 1733-747X $1 200 1 $a Towaroznawcze Problemy Jakości $v No. 2 (2016), pp. 11-18 $1 210 $a Radom $c University of Technology and Humanities in Radom
    541
    1-
    $a Vedomosti slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách – predbežná štúdia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007461 $a zdravie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005900 $a spotrebitelia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005895 $a spotreba potravín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0044167 $a prieskum
    675
      
    $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 100 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20160601 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.