Počet záznamov: 1  

Využitie e-learningu v dištančnom vzdelávaní

  1. SYS0220002
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502073623.1
    100
      
    $a 20160628d2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Využitie e-learningu v dištančnom vzdelávaní $f Peter Schmidt
    330
      
    $a Neprezentačné formy vzdelávania s využitím sieťových technológií súčasnosti. Nedostatky a dopad na kvalitu vzdelávania formou e-learningu. Využívanie on-line interaktívnych systémov v dištančnom vzdelávaní.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-552-1505-1 $1 200 1 $a International scientific days 2016. The agri-food value chain : challenges for natural resources management and society $e conference proceeding of reviewed articles : May 19-20, 2016 Nitra, Slovak Republic $g Reviewers: Izabela Adamičková, Natália Turčeková $v S. 207-215 $1 210 $a Nitra $c Slovak university of agriculture $d 2016 $1 215 $a 282 s. $1 710 12 $a International scientific days 2016 $b Conference proceeding $e Nitra $f 19.-20.5.2016 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0033820 $a Adamičková $b Izabela $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0008891 $a Turčeková $b Natália $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002968 $a vzdelávanie elektronické
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007252 $a vzdelávanie dištančné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006433 $a technológie informačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006434 $a technológie komunikačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002452 $a informatika
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001570 $a človek-počítač
    675
      
    $a 37 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000231 $x Výchova. Vzdelávanie. Vyučovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0064395 $a Schmidt $b Peter $p EUBFHIKAI $4 070 $9 100 $f 1968- $T Katedra aplikovanej informatiky FHI
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20160628 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.