Počet záznamov: 1  

Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny

  1. SYS0222574
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20220725111441.9
    100
      
    $a 20160928a2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny $f Katarína Fašiangová
    330
      
    $a Kvalita každej potraviny je definovaná súborom charakteristických vlastností. Funkčné potraviny podľa ILSI (International Life Science Institute) a čo znamená termín funkčnosť potravín. Zmeny v potravinárskych technológiách.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0222393 $1 011 $a 1337-9798 $1 200 1 $a Goodwill $e magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti $v Roč. 8, č. September-Október (2016), s. 65 $1 210 $a Bratislava $c Goodwill $d 2016
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001869 $a dozor potravinový
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007244 $a výživa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007461 $a zdravie
    675
      
    $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0064484 $a Fašiangová $b Katarína $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20160928 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.