Počet záznamov: 1  

Management of food and beverage operations

  1. SYS0222796
    LBL
      
    02152nam$$2200589$$$450$
    005
      
    20231215113619.6
    010
      
    $a 978-0-86612-344-0
    100
      
    $a 20161004d2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Management of food and beverage operations $f Jack D. Ninemeier
    205
      
    $a 5th ed.
    210
      
    $a Lansing $c American Hotel & Lodging Association Educational Institute $d 2010
    215
      
    $a xii, 398 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003608 $a nápoje alkoholické
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003609 $a nápoje nealkoholické
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004334 $a pohostinstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005404 $a riadenie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003211 $a marketing
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003604 $a nákup
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005041 $a produkcia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005711 $a skladovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007346 $a zariadenia stravovacie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007244 $a výživa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003189 $a manažment finančný
    675
      
    $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0017899 $a Ninemeier $b Jack D. $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20161004 $g AACR2

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.