Počet záznamov: 1  

Ianua ad linguas hominesque reserata VI.

  1. SYS0223277
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502083555.3
    010
      
    $a 978-2-9536153-5-7
    100
      
    $a 20161012d2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $a fre $a rus
    102
      
    $a FR
    200
    1-
    $a Ianua ad linguas hominesque reserata VI. $d Brána jazykov k ľuďom otvorená VI. $d <La> porte des langues s'ouvre aux hommes VI. : actes des publications scientifiques internationales $e medzinárodný nekonferenčný zborník vedeckých príspevkov $g zostavovateľka: Elena Melušová $g recenzenti: Diana Jamborová Lemay, Daniel Lančarič
    205
      
    $a 1. vyd.
    210
      
    $a Noailles $c Association Amitié Franco-Slovaque $d 2016
    215
      
    $a 243 s. [14,31 AH] $9 14,31
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002596 $a jazykoveda
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004139 $a pedagogika
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007044 $a vyučovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0048954 $a komunikácia interkultúrna
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0037796 $a preklady
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005738 $a slovenčina
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002196 $a francúzština
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006265 $a španielčina
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002195 $a Francúzsko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002980 $a kultúra
    675
      
    $a 8 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000386 $x Jazykoveda. Filológia. Literatúra
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0016296 $a Melušová $b Elena $f 1953- $p EUBFAJKRS $9 100 $4 220 $T Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0022992 $a Lemay Jamborová $b Diana $4 675
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048899 $a Lančarič $b Daniel $4 675
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20161012 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.