Počet záznamov: 1  

Exploring competitive advantage in an emerging business in the food industry

  1. SYS0223701
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220808104859.3
    014
      
    $a 000389757500043 $2 WOS
    100
      
    $a 20161024d2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Exploring competitive advantage in an emerging business in the food industry $f Ivana Mišúnová Hudáková
    321
      
    $a Registrovaný: Web of Science
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-87533-14-7 $1 200 1 $a Knowledge for market use 2016: our interconnected and divided world $e international scientific conference : 8-9 September 2016, Olomouc $g Reviewers: Miloslava Chovancová $v P. 297-305 $1 210 $a Olomouc $c Societas scientiarum Olomucensis II $d 2016 $1 215 $a 625 p. $1 710 12 $a Knowledge for market use 2016: our interconnected and divided world $b Conference $e Olomouc, Czech Republic $f 8.-9.9.2016 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0033111 $a Chovancová $b Miloslava $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005150 $a prostredie podnikateľské
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006037 $a stratégia podniková
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0054695 $a start-up
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007080 $a výhody konkurenčné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky
    675
      
    $a 65.011.1 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000289 $x Politika podnikania. Podniková stratégia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0022756 $a Mišúnová Hudáková $b Ivana $p EUBFPMKPM $4 070 $9 100 $f 1976- $T Katedra manažmentu FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20161024 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.