Počet záznamov: 1
Slovenský potravinársky priemysel, jeho podpora a koncepcia rozvoja na obdobie rokov 2014 – 2020
SYS 0228683 LBL 00000nla--22^^^^^---450- 005 20240502073748.5 100 $a 20170322d2016łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Slovenský potravinársky priemysel, jeho podpora a koncepcia rozvoja na obdobie rokov 2014 – 2020 $f Malgorzata A. Jarossová 301 $a VEGA 1/0635/14 463 -1
$1 200 1 $a Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku $b elektronický zdroj $e spoločenská poľnohospodárska politika EÚ $v S. 17-23 [7,34 NS] online $1 210 $a Bratislava $c Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave $d 2016 610 1-
$9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002827 $a koncepcie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004221 $a plán strednodobý 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006431 $a technológia výroby 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002109 $a financovanie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004797 $a predaj 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko 675 $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo 700 -1
$3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 100 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20170322 $g AACR2 830 $a E-learningový kurz, nevykazuje sa na MŠ. T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1