Počet záznamov: 1  

Slovenský potravinársky priemysel, jeho podpora a koncepcia rozvoja na obdobie rokov 2014 – 2020

  1. SYS0228683
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502073748.5
    100
      
    $a 20170322d2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Slovenský potravinársky priemysel, jeho podpora a koncepcia rozvoja na obdobie rokov 2014 – 2020 $f Malgorzata A. Jarossová
    301
      
    $a VEGA 1/0635/14
    463
    -1
    $1 200 1 $a Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku $b elektronický zdroj $e spoločenská poľnohospodárska politika EÚ $v S. 17-23 [7,34 NS] online $1 210 $a Bratislava $c Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave $d 2016
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002827 $a koncepcie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004221 $a plán strednodobý
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006431 $a technológia výroby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002109 $a financovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004797 $a predaj
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    675
      
    $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 100 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20170322 $g AACR2
    830
      
    $a E-learningový kurz, nevykazuje sa na MŠ.
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.