Počet záznamov: 1
Tradičné a regionálne výrobky v rámci Politiky kvality EÚ
SYS 0228751 LBL 00000nla--22^^^^^---450- 005 20240502073749.7 100 $a 20170324d2016łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Tradičné a regionálne výrobky v rámci Politiky kvality EÚ $e vysvetlenie základných pojmov $f Malgorzata A. Jarossová 301 $a VEGA 1/0635/14 463 -1
$1 200 1 $a Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku $b elektronický zdroj $e tradičné a regionálne potraviny $v S. 92-100 [9,28 NS] online $1 210 $a Bratislava $c Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave $d 2016 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004081 $a označovanie tovarov 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003130 $a logo 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003015 $a kvalita výrobkov 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007564 $a značky kvality 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007566 $a značky výrobkov 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005276 $a regióny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko 675 $v 1. stred. $z slo 700 -1
$3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 100 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20170324 $g AACR2 830 $a E-learningový kurz, nevykazuje sa na MŠ. T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1