Počet záznamov: 1
Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles
SYS 0229285 LBL 00000nla--22^^^^^---450- 005 20240502073756.9 014 $a 2-s2.0-85016287039 $2 SCOPUS 100 $a 20170412d2016łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles $f Magdaléna Lacko-Bartošová, Lucia Lacko-Bartošová 301 $a ITMS 26 220 220 115 321 $a Registrovaný: Scopus 330 $a Farba cestovín, ako dôležitý faktor pri nákupnom rozhodovaní spotrebiteľa. Farba cestovín z ozimnej pšenice, vypestovanej v ekologickom a integrovanom systéme rastlinnej produkcie pre hnojenú i nehnojenú úrodu v rokoch 2009, 2010 a 2011. Hodnotenie cestovín z bielej a celozrnnej múky pomocou spektrokolorimetra. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0260477 $1 011 $a 1337-0960 $1 011 $a 1338-0230 $1 200 1 $a Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences $v Vol. 10, no. 1 (2016), pp. 413-417 online $1 210 $a Nitrianske Hrnciarovce $c Association HACCP Consulting 541 1-
$a Vplyv poľnohospodárskeho systému na farebné zložky pšeničných cestovín 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005204 $a pšenica 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001083 $a analýza komparatívna 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004487 $a poľnohospodárstvo 610 1-
$9 eu_un_auth*0056850 $a poľnohospodárstvo ekologické 675 $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo 700 -1
$3 eu_un_auth*0040938 $a Lacko-Bartošová $b Magdaléna $4 070 $9 50 701 -1
$3 eu_un_auth*0058239 $a Lacko-Bartošová $b Lucia $p EUBFNHKIV $4 070 $9 50 $f 1984- $T Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená od 1.1.2024 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20170412 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1