Počet záznamov: 1  

The Specificity of knowledge management in the food industry in Poland

  1. SYS0229350
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20220719115530.6
    100
      
    $a 20170419a2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a <The> Specificity of knowledge management in the food industry in Poland $d Specifičnost znalostního managementu v polském potravinářském průmyslu $f Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija
    301
      
    $a National Centre for Science in Poland 2011/01/B/HS4/06302
    330
      
    $a Analýza (implementácie) znalostného manažmentu v poľskom potravinárskom sektore v období 2007-2013. Zdroje získavania znalostí.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0229080 $1 011 $a 1212-3609 $1 200 1 $a E+M. Ekonomie a management $e vědecký ekonomický časopis $d E&M. Economics and management $z eng $v Roč. 20, č. 1 (2017), pp. 83-97 $1 210 $a Liberec $c Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci $d 2017
    541
    1-
    $a Špecifickosť znalostného manažmentu v poľskom potravinárskom priemysle
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0033200 $a manažment znalostný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0005031 $a kapitál intelektuálny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006942 $a vedomosti
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004490 $a Poľsko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0044167 $a prieskum
    675
      
    $v 1. stred. $z slo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0066151 $a Firlej $b Krzysztof $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0066152 $a Żmija $b Dariusz $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20170419 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.