Počet záznamov: 1
Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta
SYS 0230543 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20240502083620.1 100 $a 20170526a2017łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a PL 200 1-
$a Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta $f Marzena Jeźewska-Zychowicz, Marta Sajdakowska, Malgorzata A. Jarossová 330 $a Marketingový prieskum ochoty respondentov konzumovať inovatívne potravinové výrobky na príklade cestovín. 463 -1
$1 011 $a 0438-5403 $1 200 1 $a Handel wewnętrzny $e rynek-przedsiębiorstwo-konsumpcja-marketing $v Vol. 63, no.1 (2017), pp.192-202 $1 210 $a Warszawa $c Instytut Badań Rynku, Konsumpcji i Koniunktur $d 2017 541 1-
$a Prístup spotrebiteľov týkajúci sa ponuky inovatívnych potravinárskych výrobkov na príklade cestovín 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005900 $a spotrebitelia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003013 $a kvalita tovaru 610 1-
$9 eu_un_auth*0026905 $a výskum marketingový 700 -1
$3 eu_un_auth*0066614 $a Jeźewska-Zychowicz $b Marzena $4 070 $9 35 701 -1
$3 eu_un_auth*0066615 $a Sajdakowska $b Marta $4 070 $9 35 701 -1
$3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 30 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20170526 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1