Počet záznamov: 1  

Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta

  1. SYS0230543
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502083620.1
    100
      
    $a 20170526a2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a PL
    200
    1-
    $a Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta $f Marzena Jeźewska-Zychowicz, Marta Sajdakowska, Malgorzata A. Jarossová
    330
      
    $a Marketingový prieskum ochoty respondentov konzumovať inovatívne potravinové výrobky na príklade cestovín.
    463
    -1
    $1 011 $a 0438-5403 $1 200 1 $a Handel wewnętrzny $e rynek-przedsiębiorstwo-konsumpcja-marketing $v Vol. 63, no.1 (2017), pp.192-202 $1 210 $a Warszawa $c Instytut Badań Rynku, Konsumpcji i Koniunktur $d 2017
    541
    1-
    $a Prístup spotrebiteľov týkajúci sa ponuky inovatívnych potravinárskych výrobkov na príklade cestovín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005900 $a spotrebitelia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003013 $a kvalita tovaru
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0026905 $a výskum marketingový
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0066614 $a Jeźewska-Zychowicz $b Marzena $4 070 $9 35
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0066615 $a Sajdakowska $b Marta $4 070 $9 35
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 30 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20170526 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.