Počet záznamov: 1
Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle
SYS 0230614 LBL 00000nbm--22^^^^^---450- 005 20180710144330.6 035 $a 04fb8599-87ab-4c31-86e1-6b1c04dc403a 100 $a 20170528d2017łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle $e diplomová práca $f Zuzana Kolejáková $g školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová 210 $a Bratislava $d 2017 215 $a 68 s. 700 -1
$3 eu_un_auth*0059026 $a Kolejáková $b Zuzana $4 070 702 -1
$3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $f 1978- $4 727 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 712 02
$3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20170528 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1