Počet záznamov: 1  

Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle

  1. SYS0230614
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20180710144330.6
    035
      
    $a 04fb8599-87ab-4c31-86e1-6b1c04dc403a
    100
      
    $a 20170528d2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle $e diplomová práca $f Zuzana Kolejáková $g školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    210
      
    $a Bratislava $d 2017
    215
      
    $a 68 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0059026 $a Kolejáková $b Zuzana $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $f 1978- $4 727 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20170528 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.