Počet záznamov: 1  

Nové trendy v oblasti potravinárskych výrobkov

  1. SYS0230751
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20171005104117.8
    035
      
    $a 949a2951-0400-4711-9ba6-e8db51bcbd92
    100
      
    $a 20170528d2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Nové trendy v oblasti potravinárskych výrobkov $e diplomová práca $f Lucia Pompošová $g školiteľ: Alica Lacková
    210
      
    $a Bratislava $d 2017
    215
      
    $a 63 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0066651 $a Pompošová $b Lucia $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $4 727 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20170528 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.