Počet záznamov: 1
Food Safety as an Integral Part of Management Systems
SYS 0234073 LBL $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ 005 20240502083623.6 100 $a 20170628d2017łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a eng $d eng $d pol 102 $a PL 200 1-
$a Food Safety as an Integral Part of Management Systems $f Alica Lacková, Marta Karkalíková 301 $a VEGA 1/0670/16 330 $a Systémy manažérstva bezpečnosti potravín (HACCP, ISO 9001, ISO 22000). Potravinové škandály. Výsledky online dotazníkového prieskumu o bezpečnosti a kvalite potravín medzi slovenskými zákazníkmi z obdobia 01-02/2017. 463 -1
$1 010 $a 978-83-948206-2-6 $1 200 1 $a Current trends in commodity science $e [proceedings] : selected aspects of organization, product and process management $f Editors: Alina Matuszak-Flejszman, Katarzyna Joachimiak-Lechman $g Reviwers: Justyna Górna, Magdalena Kaźmierczak $v Pp. 109-117 $1 210 $a Poznań $c Faculty of commodity science, Poznań university of economics & business $d 2017 $1 215 $a [180 p.] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0068139 $a Górna $b Justyna $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0068140 $a Kaźmierczak $b Magdalena $4 675 541 1-
$a Bezpečnosť potravín ako integrálna súčasť systémov manažérstva 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová 610 1-
$9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002891 $a kontrola štátna 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006210 $a systémy riadenia 610 1-
$9 eu_un_auth*0044167 $a prieskum 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko 700 -1
$3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 50 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 701 -1
$3 eu_un_auth*p0029082 $a Karkalíková $b Marta $p EUBOBFKTK $4 070 $9 50 $f 1947- $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20170628 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1