Počet záznamov: 1  

Charakteristika podnikateľského prostredia vybraného reštauračného zariadenia

  1. SYS0235280
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20171121111234.8
    035
      
    $a 628e5c1d-3ca3-44d5-a150-deac589bb5e6
    100
      
    $a 20170903d2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Charakteristika podnikateľského prostredia vybraného reštauračného zariadenia $e diplomová práca $f Michal Melničák $g školiteľ: Michal Stričík
    210
      
    $a Košice $d 2017
    215
      
    $a 66 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0054454 $a Melničák $b Michal $f 1980- $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0073254 $a Stričík $b Michal $f 1969- $p EUBPHFKEK $4 727 $T Katedra ekonómie PHF - zrušené
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0000963 $a Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach $b Katedra ekonómie - zrušené $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20170903 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.