Počet záznamov: 1  

Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic

  1. SYS0237179
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20221031111950.7
    014
      
    $a 000411502100003 $2 WOS
    014
      
    $a 2-s2.0-85029686375 $2 SCOPUS
    100
      
    $a 20171109a2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic $f Tamara Rudinskaya
    321
      
    $a Registrovaný: Web of Science
    321
      
    $a Registrovaný: Scopus
    330
      
    $a Heterogenita a efektívnosť podnikov potravinárskeho priemyslu v ČR. Model neefektívnych efektov. Marginálne efekty
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0237081 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 63, no. 9 (2017), s. 411-420 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2017
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002125 $a firmy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0051103 $a výkonnosť podniku
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001924 $a efektívnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002214 $a funkcie produkčné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003397 $a modely
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001544 $a Česko
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0061750 $a Rudinskaya $b Tamara $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20171109 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.