Počet záznamov: 1  

Developing performance parameters suitable for assessing benefits of the communication model implementation

  1. SYS0238221
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502073844.1
    100
      
    $a 20171215d2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Developing performance parameters suitable for assessing benefits of the communication model implementation $f Jaroslav Dugas, Ladislav Rosocha
    300
      
    $a Abstrakt
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0237875 $1 010 $a 978-80-225-4447-4 $1 200 1 $a Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód IX. (2017) $b elektronický zdroj $e recenzovaný zborník príspevkov a abstraktov z 9. medzinárodnej vedeckej konferencie : 26.-30.6.2017, Košice, Slovenská republika $f organizačný výbor a editor: Miriam Mitrová, Jaroslav Dugas $g recenzenti: Vincent Jakub, Aneta Bobenič Hintošová $v S. 124 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2017 $1 215 $a CD-ROM [135 s.] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0054101 $a Mitrová $b Miriam $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0026742 $a Dugas $b Jaroslav $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0054386 $a Jakub $b Vincent $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0014519 $a Bobenič Hintošová $b Aneta $4 675 $1 710 12 $a Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód $b Medzinárodná vedecká konferencia $d 9. $e Košice, Slovensko $f 26.-30.6.2017
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0026742 $a Dugas $b Jaroslav $p EUBPHFKJK $4 070 $9 50 $f 1967- $T Katedra informačnej a jazykovej komunikácie PHF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0057770 $a Rosocha $b Ladislav $p EUBPHFKKM $9 50 $q E $4 070 $T Katedra kvantitatívnych metód PHF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20171215 $g AACR2
    830
      
    $a Ladislav Rosocha - externý doktorand. Rok vykazovania zrušený na základe kontroly v CREPČ.
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.