Počet záznamov: 1
Competitiveness and innovation of the Polish food industry
SYS 0239157 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20220805075029.8 100 $a 20180123a2017łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a CZ 200 1-
$a Competitiveness and innovation of the Polish food industry $f Krzysztof Firlej, Anna Kowalska, Arkadiusz Piwowar 330 $a Konkurencieschopnosť v potravinárskom priemysle v Poľsku s prihliadnutím na faktory ako: orientácia na export (OE), pokrytie importu exportom (TC), penetrácia importu (MP) a odkrytie porovnávacích výhod podľa Balassa (RCA) a Lafay (LFI). Prezentácia inovácií v poľskom potravinárskom priemysle. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0238295 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 63, no. 11 (2017), pp. 502-509 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2017 541 1-
$a Konkurencieschopnosť a inovácie v poľskom potravinárskom priemysle 610 1-
$9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007236 $a vývoz 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001864 $a dovoz 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003800 $a obchod zahraničný 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004490 $a Poľsko 700 -1
$3 eu_un_auth*0066151 $a Firlej $b Krzysztof $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0069705 $a Kowalska $b Anna $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0069706 $a Piwowar $b Arkadiusz $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20180123 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1