Počet záznamov: 1  

Competitiveness and innovation of the Polish food industry

  1. SYS0239157
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20220805075029.8
    100
      
    $a 20180123a2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Competitiveness and innovation of the Polish food industry $f Krzysztof Firlej, Anna Kowalska, Arkadiusz Piwowar
    330
      
    $a Konkurencieschopnosť v potravinárskom priemysle v Poľsku s prihliadnutím na faktory ako: orientácia na export (OE), pokrytie importu exportom (TC), penetrácia importu (MP) a odkrytie porovnávacích výhod podľa Balassa (RCA) a Lafay (LFI). Prezentácia inovácií v poľskom potravinárskom priemysle.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0238295 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 63, no. 11 (2017), pp. 502-509 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2017
    541
    1-
    $a Konkurencieschopnosť a inovácie v poľskom potravinárskom priemysle
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007236 $a vývoz
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001864 $a dovoz
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003800 $a obchod zahraničný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004490 $a Poľsko
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0066151 $a Firlej $b Krzysztof $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0069705 $a Kowalska $b Anna $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0069706 $a Piwowar $b Arkadiusz $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180123 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.