Počet záznamov: 1  

Vybrané trendy a koncepcie v procesnej orientácii podnikovej logistiky

  1. SYS0240994
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240416115219.3
    100
      
    $a 20180308d2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Vybrané trendy a koncepcie v procesnej orientácii podnikovej logistiky $f Andrej Dupaľ, Patrik Richnák
    301
      
    $a VEGA 1/0305/15
    330
      
    $a Štíhla logistika a ploché organizačné štruktúry. Reverzná logistika. Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Omni-channel v logistike. Priemysel 4.0.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0240989 $1 011 $a 2454-1028 $1 200 1 $a Ekonomika a manažment $b elektronický zdroj $e vedecký časopis Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave $d Economics and management : scientific journal of the Faculty of Business Management, University of Economics, Bratislava $z eng $v Roč. 14, č. 3 (2017), s. 8-19 online $1 210 $a Bratislava $c Fakulta podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave $d 2017
    541
    1-
    $a Selected Trends and Concepts in the Process Orientation of Business Logistics
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0010572 $a logistika podniková
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0062387 $a logistika štíhla
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005422 $a riadenie procesné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0030244 $a logistika reverzná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0009569 $a riadenie vzťahov so zákazníkmi
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0066606 $a priemysel 4.0
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0021061 $a Dupaľ $b Andrej $p EUBFPMKML $4 070 $9 50 $f 1954- $T Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0042301 $a Richnák $b Patrik $p EUBFPMKML $4 070 $9 50 $f 1988- $T Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180308 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.