Počet záznamov: 1
Využívanie inovatívnych technológií v potravinárskom priemysle
SYS 0245071 LBL 00000nbm--22^^^^^---450- 005 20180911145329.7 035 $a d1a9ca8e-8c23-473c-ac49-bcbb691d24f6 100 $a 20180610d2018łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Využívanie inovatívnych technológií v potravinárskom priemysle $e bakalárska práca $f Timea Kubaská $g školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová 210 $a Bratislava $d 2018 215 $a 63 s. 700 -1
$3 eu_un_auth*0071301 $a Kubaská $b Timea $4 070 702 -1
$3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $f 1978- $p EUBOBFKTK $4 727 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 712 02
$3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20180610 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1