Počet záznamov: 1  

Výhody aplikovaného franchisingu v gastronomickej prevádzkovej jednotke

  1. SYS0245080
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20180906134038.2
    035
      
    $a 3561f293-ad85-48f3-a30b-eb1e23fe9a1e
    100
      
    $a 20180610d2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Výhody aplikovaného franchisingu v gastronomickej prevádzkovej jednotke $e bakalárska práca $f Michal Výbošťok $g školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková
    210
      
    $a Bratislava $d 2018
    215
      
    $a 54 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0071310 $a Výbošťok $b Michal $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0066943 $a Veszprémi Sirotková $b Anna $f 1966- $p EUBOBFKSC $4 727 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    712
    02
    $3 eu_un_auth*k0001181 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180610 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.