Počet záznamov: 1  

Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company

  1. SYS0246382
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220802081801.3
    035
      
    $a 65790 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20180713d2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a PL
    200
    1-
    $a Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company $f Malgorzata A. Jarossová
    301
      
    $a VEGA 1/0670/16
    330
      
    $a Opis systému riadenia bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000 vo vybranom hydinárskom podniku v Poľsku. Program predpokladov, operačný program predpokladov s dôrazom na kontrolné body (CP) a kritické kontrolné body (CCP), plán HACCP. Kvalifikácia a hodnotenie dodávateľov, kontrola kvality surovín a tovaru.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0246307 $1 010 $a 978-83-63978-74-7 $1 200 1 $a Enterprise and Human Resource Management as Areas of Innovations $e Monograph $g Edited by Anna Cierniak-Emerych, Szymon Dziuba, Agata Pietroń-Pyszczek, Andrzej Bodak $g Reviewers: Robert Ulewicz ... [et al.] $v Pp. 40-61 [1,05 AH] $1 210 $a Częstochowa $c Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji $d 2018 $1 215 $a 166 s. $1 702 1 $3 eu_un_auth*0072028 $a Cierniak-Emerych $b Anna $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0052441 $a Dziuba $b Szymon $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0072030 $a Pietroń-Pyszczek $b Agata $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0072029 $a Bodak $b Andrzej $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0072032 $a Ulewicz $b Robert $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0054958 $a Blašková $b Martina $4 675
    541
    1-
    $a Systém manažmentu bezpečnosti potravín ISO 22000 na príklade poľskej hydinárskej spoločnosti
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002874 $a kontrola kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005411 $a riadenie kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006282 $a štandardy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004490 $a Poľsko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002874 $a kontrola kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001749 $a dodávatelia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006116 $a suroviny
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 100 $r 1,05 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180713 $g AACR2
    830
      
    $a Zmena kategórie z ABC na AEC na základe rozhodnutia CVTI SR dňa 11.1.2021.
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.