Počet záznamov: 1  

Identifikace nehmotných součástí ceny při tržním ocenění majetku

  1. SYS0246558
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20210325104005.9
    100
      
    $a 20180723d2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a cze $d cze $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Identifikace nehmotných součástí ceny při tržním ocenění majetku $d Identification of Intangible Part of the Price of a Market Valuation of Assets $f Vladimír Kulil
    330
      
    $a Cena majetku vždy zahŕňa hmotné a nehmotné súčasti. Nehmotné vplyvy majú na cenu majetku podstatný či rozhodujúci vplyv a pre ocenenie je vhodné vykonať rozbor súčastí ceny. Návrh postupov pri ocenení nehmotného majetku a príklady výpočtu nehmotného majetku.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0246477 $1 010 $a 978-80-554-1362-4 $1 200 1 $a Aktuálne problémy znaleckého dokazovania $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí $g redakčné a zostavovateľské práce: Iveta Sedláková, Andrea Čorejová $g vedeckí recenzenti: Tatiana Čorejová, Elena Šúbertová $v S. 83-89 $1 210 $a Žilina $c EDIS-vydavateľstvo Žilinskej univerzity $d 2017 $1 215 $a CD-ROM 136 s. $1 702 1 $3 eu_un_auth*0043922 $a Sedláková $b Iveta $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0000669 $a Čorejová $b Andrea $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0005743 $a Čorejová $b Tatiana $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0020868 $a Šúbertová $b Elena $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003875 $a oceňovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003157 $a majetok nehmotný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003153 $a majetok hmotný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003643 $a nehnuteľnosti
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001424 $a ceny trhové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0005833 $a goodwill
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0005831 $a badwill
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0072080 $a Kulil $b Vladimír $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180723 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.