Počet záznamov: 1
Riziká pri produkcii potravín
SYS 0248515 LBL 00000nam--22^^^^^---450- 005 20240226122902.3 010 $a 978-80-552-1475-7 100 $a 20181025d2016łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Riziká pri produkcii potravín $f Mária Angelovičová 205 $a 2. vydanie nezmenené 210 $a Nitra $c Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre $d 2016 215 $a 256 s. 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005041 $a produkcia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005444 $a riziko 610 1-
$9 eu_un_auth*0009562 $a riadenie rizík 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007461 $a zdravie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003904 $a ochrana spotrebiteľa 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002396 $a hygiena 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007576 $a znečistenie prostredia životného 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007136 $a výroba poľnohospodárska 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002977 $a krmoviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002863 $a kontrola 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004817 $a predpisy 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002047 $a Európa 675 $a 641/642 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000286 $x Potraviny a jedlá 700 -1
$3 eu_un_auth*0059768 $a Angelovičová $b Mária $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20181025 $g AACR2
Počet záznamov: 1