Počet záznamov: 1  

Riziká pri produkcii potravín

  1. SYS0248515
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240226122902.3
    010
      
    $a 978-80-552-1475-7
    100
      
    $a 20181025d2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Riziká pri produkcii potravín $f Mária Angelovičová
    205
      
    $a 2. vydanie nezmenené
    210
      
    $a Nitra $c Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre $d 2016
    215
      
    $a 256 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005041 $a produkcia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005444 $a riziko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0009562 $a riadenie rizík
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007461 $a zdravie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003904 $a ochrana spotrebiteľa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002396 $a hygiena
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007576 $a znečistenie prostredia životného
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007136 $a výroba poľnohospodárska
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002977 $a krmoviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002863 $a kontrola
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004817 $a predpisy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002047 $a Európa
    675
      
    $a 641/642 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000286 $x Potraviny a jedlá
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0059768 $a Angelovičová $b Mária $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20181025 $g AACR2

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.