Počet záznamov: 1
Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu
SYS 0250699 LBL $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ 005 20220802124324.1 035 $a 101194 $2 CREPC2 100 $a 20190205d2018łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a pol $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu $f Malgorzata A. Jarossová 301 $a VEGA 1/0670/16 330 $a Výroba bezpečných potravín ako dôležitá požiadavka pre výrobcov ako aj spotrebiteľov. Riadenie kvality a bezpečnosti potravín. Dôležitosť vhodného dodávateľa. Hodnotenie dodávateľov vybraného poľského potravinárskeho podniku. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0250743 $1 010 $a 978-80-225-4576-1 $1 200 1 $a Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí $f zostavil: Martin Mizla $g recenzenti: Štefan Čarnický, Paulína Krnáčová $v S. 30-34 online $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2018 $1 215 $a 77 s. [5,56 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0049074 $a Mizla $b Martin $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0030415 $a Čarnický $b Štefan $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0012591 $a Krnáčová $b Paulína $4 675 541 1-
$a Assessment of Suppliers in an Enterprise Producing Poultry Culinary Parts 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003015 $a kvalita výrobkov 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001254 $a bezpečnosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001749 $a dodávatelia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003914 $a odberatelia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005411 $a riadenie kvality 700 -1
$3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 100 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20190205 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1