Počet záznamov: 1
Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji
SYS 0250915 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20190212124127.4 100 $a 20190212a2018łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji $d Gastronomic Trends of Present in Moravia-Silesian Region $f Pavlína Pellešová, Jakub Vacha 330 $a Definícia gastronómie podľa Brillant-Savarina. Gastronomické trendy v súčasnosti - lokálnosť, znižovanie odpadu v kuchyni, flexitariánstvo, polievky do ruky, zdravie a výživová hodnota potravín, zabudnuté potraviny, párovanie potravín, fialové potraviny. Uplatňovanie nových gastronomických trendov v gastronomických zariadeniach na území Moravsko-sliezskeho kraja. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0250865 $1 011 $a 0139-8660 $1 200 1 $a Ekonomická revue cestovného ruchu $e vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela $d Economic review of tourism $v Roč. 51, č. 3 (2018), s. 170-180 $1 210 $a Banská Bystrica $c Ekonomická fakulta UMB $d 2018 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005924 $a správanie spotrebiteľa 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007461 $a zdravie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007490 $a zelenina 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003248 $a mäso 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005276 $a regióny 610 1-
$9 eu_un_auth*0044167 $a prieskum 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001857 $a dotazníky 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001544 $a Česko 700 -1
$3 eu_un_auth*0001056 $a Pellešová $b Pavlína $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0064048 $a Vacha $b Jakub $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20190212 $g AACR2
Počet záznamov: 1