Počet záznamov: 1  

Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji

  1. SYS0250915
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20190212124127.4
    100
      
    $a 20190212a2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji $d Gastronomic Trends of Present in Moravia-Silesian Region $f Pavlína Pellešová, Jakub Vacha
    330
      
    $a Definícia gastronómie podľa Brillant-Savarina. Gastronomické trendy v súčasnosti - lokálnosť, znižovanie odpadu v kuchyni, flexitariánstvo, polievky do ruky, zdravie a výživová hodnota potravín, zabudnuté potraviny, párovanie potravín, fialové potraviny. Uplatňovanie nových gastronomických trendov v gastronomických zariadeniach na území Moravsko-sliezskeho kraja.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0250865 $1 011 $a 0139-8660 $1 200 1 $a Ekonomická revue cestovného ruchu $e vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela $d Economic review of tourism $v Roč. 51, č. 3 (2018), s. 170-180 $1 210 $a Banská Bystrica $c Ekonomická fakulta UMB $d 2018
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005924 $a správanie spotrebiteľa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007461 $a zdravie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007490 $a zelenina
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003248 $a mäso
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005276 $a regióny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0044167 $a prieskum
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001857 $a dotazníky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001544 $a Česko
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0001056 $a Pellešová $b Pavlína $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0064048 $a Vacha $b Jakub $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20190212 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.