Počet záznamov: 1  

Bezpečnosť a kvalita potravín na Slovensku v porovnaní s Európskou úniou

  1. SYS0254000
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20191029140512.6
    035
      
    $a 4f5ccc19-3b2b-4182-b8fb-3f542e14a220
    100
      
    $a 20190526d2019łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Bezpečnosť a kvalita potravín na Slovensku v porovnaní s Európskou úniou $e diplomová práca $f Denisa Valovičová $g školiteľ: Tatiana Košútová
    210
      
    $a Bratislava $d 2019
    215
      
    $a 76 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0067367 $a Valovičová $b Denisa $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048830 $a Košútová $b Tatiana $f 1962- $p EUBOBFKTK $4 727 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20190526 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.